Fjärde dagen inpå sommarlovet och det regnar, usch!



Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har inte hänt så mycket idag. Har suttit och tittat på film, käkat pizza till middag. Det var väl det.
Men något som gjorde mig lite upprörd idag var att jag fick reda på att Ebbsen har fått en MacBook Pro. Inte alls avundsjuk!!!

Men, men. Ni får ha det bra och be för ett bättre sommarväder :)


Sometimes love is for real. And for you guys it is.




Bilder snodda från facebook


Gud vad mycket som hänt på en så kort tid. Hela mitt huvud är fyllt av tankar. Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu. Men en sak är jag säker på; att jag älskar mina vänner så otroligt mycket att det inte går att beskriva.

Puss och kram skumbanan


I FEEL EMPTY


Bjuder på en väldigt gammal bild från en gympatävling eftersom det inte finns så stort urval på min mammas dator :/


Ursäkta för den dåliga uppdateringen men har inte haft tillgång till så många datorer nu när min älskade mac är borta.
Vaknade imorse hos Lisa med Alice, Ebba och så klart Lisa. Hade en supertrevlig kväll igår på "Ellens berg" med ett härligt gäng. Konstigt nog är jag inte alls på topp just nu. Känner mig tom och rätt så värdelös, tråkig och nere. Jaja, man kan inte känna sig bra hela tiden. Ska nog spendera resten av kvällen med mamma framför en kulig film som förhoppningsvis får mig på bättre humör.

Pussar i massor!!


EMIL MIN BROR

Idag tog världens finaste bror studenten. Du är allt underbar du. Du lyser upp ett rum genom att bara vara i det. Du får mig alltid att skratta. Du får mig att må som bäst när jag mår som värst.
Måste säga att jag älskar dig!!


Det serverades en gudomligt god cheesecake :D

Min fina bror igen<3

Long time no see



Idag har dagen varit rätt så härlig. Jag tror jag redan har tagit sommarlov.
Imorse tänkte jag vara lite satsig och ta cykeln till skolan men efter en bit fick jag punka på hjulet så jag var tvungen att gå tillbaka... suck! Så jag blev en timma sen men det gjorde inte så mycket eftersom det visade sig att vi hade hemkunskap. Trötta jag fick alltså lite kladdkaka serverad när jag kom fram. Mmm...

Nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli klar. Blev jätte sugen på ceasarsallad när jag tittade på den här bilden från Paris. Nu ropar mamma att maten är klar. Jippi!
Puss på er!

home is were I am with you

tja tja!! Gårdagen startade med en tur till Forum med Ellen, Alice och Jessica. Och slutade hemma hos Ellen med ett tillskott av Anders, Cajsa, Sofia, Fabian och Robin, väldigt trevligt vart det!! Idag är det i vilket fall som helst dags att åka till Örebro med laget för att tävla, och om jag ska vara ärlig är jag extremt otaggad! :/ Men det kanske kommer, kanske.. Ebba den jäken är ju i Spanjen, saknar henne en del! Men jag och Jessica är i alla fall med!! Och hon dvs Jessica är här om en halvtimme, so I better get ready!! På söndag är jag tillbaka! Hare bra så länge!! :) <33 puss


RSS 2.0