it´s a beautiful day, don´t let it get away

Tjaaba! Idag har vi en leng engelska, en ännu längre svenska och ett alldeles för långt språk att se fram emot. Vi har också matte och idrott. Så nu vet ni vad jag ska göra idag! Sen har jag träning på kvällen också, det är fristående träning, och jag ser faktiskt fram emot det! :D Och nu så burjar vi så puss och kram på er!! //Lisa <33

scheer up beautiful!!


all these things that i´ve done

jag har gjort fel! riktigt jävla fel! Det sägs att man blir klokare med åren, men det är inte sant, de som säger det ljuger, och att ljuga är fel! Det är också fel att inte bry sig och att inte ta vara på nått så underbart som du, för du är underbar! Du borde vara riktigt, riktigt förbannad på mig och det är du säkert annars vore du inte männsklig min kära. Men trots det förlåter du mig... och för det vill jag säga tack! ne inte ett tack utan tusen tack, du är helt änkelt bäst, allra, allra bäst! Jag älskar dig min solstråle!!   


continue to shine and follow your dream

stars

Hej världen. Idag är det söndag, vilket betyder att min familj kommer hem ikväll och att det är måndag imorn. nice... Men som sakt kommer de inte hen förens ikväll så tills dess kan jag göra vad jag vill!! :D hehe Och här har vi mitt sällskap för tillfället! Söta tjejer det! eller...

puss // Lisa <3

release me

Tjo, dessa två flickor är jag med för tilfället! Vi har målat naglarna och tittat lite på OC och nu ligger de i ebbas säng och sover! Riktigt sociala typer det!! Ja... vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt... kuul!!

puss//Lisa


smile like you mean it


a long time ago

it´s not my time


under pressure

Jag mår inge bra, eller igentligen så gör jag det, fast ändå inte... Det känns bara som om allt fuckar upp sig just nu...fast ändå inte...eller jag vet inte. Jag har lust att bara springa, springa och skrika och inte bry mej om någon eller något bara springa. Men jag vill också gråta, gråta en stor jävla flod...fast ändå inte. Jag vet ju själv att jag aldrig kommer att göra det. Och det är jävligt synd, för det är en massa saker som jag tänker att jag ska och vill göra men jag gör det inte, jag bara tänker, och det, det är riktigt jävla misslyckat!! Jag är misslyckad, men kan man ändra sig?? Det är en jävligt bra fråga!!


<3 <3

if you don´t have time to live your life now, when will you?


Bumpy ride

Tjebe!! :)
För tillfället sitter jag hemma hos Ellen med Jessica! Vi ska baka scones och göra chi-latte och det är fredag!! Kan det bli bättre? Nej det kan det inte. Så ni får ha det så bra för nu ska jag bara njuta av denna underbara stund!! :D

Puss //Lisa <3

Love you girls!!


What´s the matter with you...

Hi! Idag har det regnat!! Och det är inte bra för då får jag ont i huvudet, inte av själva regnet men av lågtrycket! weard!.. Men annars är det bra förutom att jag har en jävla massa plugg att göra, som jag inte gör...Braaa!!
Men nu lovar jag en att jag ska göra lite plugg, och det man lovar måste man hålla. Så nu jävlar kör vi!!

Have a good one!! //Lisa <3


Linjerat

tjaba, fin dag idag! :)
Igår var det shopping med tjejerna som gällde. Jag fick med mig en superfin tröja och en nice mössa! :) de andra tjejerna fick också med sig en massa fina saker som man kanske kan låna någon gång! :P (a)
Snart kommer Ebba hit och då SKA vi plugga!! Jag ser henne faktiskt komma gående på väden så vi får öras med sen!!
hon sak sova här också! :D Det blir riktigt nice!!
Pöss pöss //Lisa <3


when you smile

tja, tja jag mådde rätt okej, men nu är det inte så längre. Det är faktiskt rätt intresant hur en situation bara kan ändras sådär.. Dagen har varit rätt okej men matten sög, eller det var faktiskt läraren som sög, och min förkylning blir inte bättre direkt. men, men. Nu ska jag väl göra något bra...

peace and love //Lisa


Still Waiting

Tjo! :) Jag är trött. Alltså inte lite trött utan riktigt jävla trött! Och så blir min förkylning bara värre och värre. Nicceee!
Men snart ska jag i alla fall släpa mig iväg till björknäs för att träna små barn.. Det blir nog kul! :)

haha ni får ingen bild! :D Puss //Lisa <3

RSS 2.0