skinny love

Tjatja! Idag fick vi sluta efter lusch. Fett nice var det!! Så efter maten pulsade jag hem genom snön, satte mig framför datorn för att plugga. Vi har enormt mycket plugg för tillfället.. Sen har jag pluggat lite jag gjorde lite NO, skrev en spanska text som blev lite sisådär och pluggade lite matte, Vi har matteprov imorn.. Hjälp!! Fast mest av tiden har jag spelat gitarr.. (a) men nu ska jag minsann plugga!!


mjukisbyxor is the shit!! Puss <3

one last breath

Tjatja! Livet har varit bättre måste jag säga.. Jag har så otroligt mycket plugg som jag måste göra, och vet ni vad?? Jag gör inte ett skit!! Imorgon är det spanska förhör! Hjälp!! På onsdag är det SO prov och jag vet inte äns vad det är vi har prov på.. På trosdag är det engelska glosor som gäller och det är inte lite!! Sen åker jag till Vänersborg på fredag med gympan, och nästa väcka är det matteprov på potenser... Hjälp säger jag bara! Nu SKA jag plugga!

slut! <3


radio nowhere

Heej! Idag gick jag upp alldeles för tidigt och tränade små barn! Och sen tränade jag lite större barn! Imorn ska jag träna!! Men nu måste jag plugga, för på måndag ska jag ha NO prov. Och just nu känner jag mej alldeles för trött... bra va!? Svar: Nej!

På torsdag är det Sum 41!! :) puss <3


the world we live in

Tjatja Jag har precis haft värsta sattsiga idrotten! Och nu sitter jag hemma hos världens bästa Ebba! Vi ska plugga lite och sen blir det middag med Prison break och träning!! :D Puss


this fire is out of control, we going to burn this city, burn this city

Hejhej!! Då var man klar med engelska grejen!! WII!! :D Nu.. NO!!.. <3


free fallin

tjaba!! Denna dag har varit helt okej faktiskt! På bilden ska vi välja en konstnär och så ska vi jobba med den!! Mitt val blev en som heter Donald Baechler, tror jag! Så här ser en av hans målningar ut!

Nu ska jag skriva klart min engelska!! puss <33


från och med du

tjatja! Nu har jag pluggat lite med min far och han tror att det kommer gå bra för mej imorn, så vi hoppas att han har rätt!! :D Nu ska jag ta mej fan gå och lägga mej för jag är trött!! Så god natt och sweeet dreams! <3

det här är dagens "vill ha"!! Jag vet att det är helt fel årstid, men den är ju jättefin!! Och jag har ingen aning om hur jag ska kunna hitta den!:´(  Men jag vill ha den ändå!! :)


all i want for christmas is you

halooo! Fasen va taggad jag blev på jul just nu!! Det var ju ett tag sen jag var hemma över julen, men nu kommer jag att vara det!! ..eller jag kommer faktiskt att åka iväg till Maroco i tio dar.. Men jag är ju hemma över julafton och det är ju det som räknas!! ..eller?

nu ska jag plugga nnnooo!! Later dudes! ;D


förlåt att jag aldrig sakt förlåt

Hejhej!! Idag har jag tränat, det gick inge bra och det suuuuger! Jag har också pluggat en del men fan, det går jävligt dåligt där med! Men jag har spelat gittar och det är alltid lika underbart!! Me like!! Imorn är det skola igen!... bajs!

Men vi hörs!! lots of love! <3

Visst fan! Det är ju fars dag idag! Så.. GRATTIS PAPPA!! Du är bäst!!


nothing compares to you

Heeej! Idag har jag bowlat! (ingen aning om hur det stavas!! (a) ) Men det har jag gjort i alla fall och det var år sen!! Men det var kul, och efter blev det pankaks buffé med massor av glass!!... hehe

Jag har pluggat lite men har myckeeeeeet kvar! enda problemet är att jag inte gör det! braa!!

Nu borde jag fortsätta plugga.. eller så ska jag kolla på film!... eller så ska jag hem till Ebba!.. hmmm

puss <3






the holiday

tjatja! Nu har jag just sett klart på The holiday! Den är värkligen grymt, grymt bra! På alla sätt! Den är romantisk, rolig och jävligt underbar! Love it!! :D



sov gått!! puss <3

million pieces

hejhej. Nu är det äntligen helg! Och den kommer bestå mest av träning och plugg! Jättekul!....
nu ska jag... ja vet faktiskt inte riktigt va jag ska göra nu, men det får vi se!



pusss <3

stranger things have happened

Tjatja! Idag började skolan igen, men denna vecka är det JP-veckan så det är inte riktigt som vanligt... det är ganska förjävligt rent ut sagt! Men det är som tur är bara imorgon också som jag behöver stå ut med den här skiten!! hehe ne så farligt är det väl inte, men tillräckligt!!

Efter dagens skola åkte jag och Pappsen och tog nytt passfotto till mig! Jag ser lite skeptisk ut men det var ändå det bästa hittills!! :)

end


och så var man hemma igen

Ja.. nu är jag hemma!! och nu ska jag duscha! Kul va!?
haha ne men jag har haft det jättebra och det var jättefint, men jag är lite trött!




puss <3

just a dream

Hej, eller håjdå kanske jag borde säga! ;D haha... I alla fall så drar jag till landet nu och kommer inte hem för ens på Söndag! :o jag är inte sådär jättetaggad, men fan, det blir väl mys!! Nu måste jag klä på mig! Pussssssssss <3<3<3<3<3<3


en osminkad jag! :0

yeah, yeah, wow, wow

Heeej!! Jag är äntligen klar med SO:n!! :D :D :D :D wihoo :D :D  fan va bra!!

Jag, pappi och Ida va i Forum en liten stund idag också och jag köpte ett par skor och ett par socker! Riktigt fint tycker jag!! Nu ska jag kanske kolla på en film!! :) tusen pussar <33


båda tummana upp för det!! :)

behind blue eyes

Tjaba! Det regnar och blåser.. mysigt!! En dag som denna borde man sitta under en filt, dricka te och titta på film! Men tyvärr gör jag inget av det för jag har fortfarande kvar SO fördjupningen. och matten kom jag på nu.. shit! Men nu ska jag ta mej fan göra klart skiten, så kanske jag kan kolla på film sen!! :D :D :D :D

en gammal bild

puss <3

 


Yes

Hola!! Nu är jag äntligen klar med mina jälvla labb raporter!! Wihoooo, det känns så jävla bra!! :D :D :D :D Och detta är tack vare min underbara pappa! Så ett enormt tack till dej, love you!! Nu ska jag fortsätta sticka tror jag! Jag gör en svart halsduk! En sån som går ihop igen och jag har gjort halva typ!! :)

Jag var ju och klippte mig också... det blev... ja, nu har jag uppsatt!!

Vadå att jag har lite tråkigt och roar mig med att ta otroligt snygga bilde på mig själv!?

Puss <33

makes no difference

Heej! Idag ska jag som sagt klippa mig, så om en timme ungefär bär det av till stan. Det kommer inte bli några stora förändringar vilket är tråkigt för jag är taggad på förändring! Men jag är förmodligen för feg!..

Snart, eller den 25.. men det är väl snart, är det dags för Sum 41!! Lite smått taggad!!!!

Här har vi dagens! Puss <3

that´s what you get

Tjo! Idag har jag inte gjort något bra alls!! Bra Lisa! Men va fan det är ju höstlov!... Det lilla jag faktiskt gjort idag är.. Tittat på TV, stickat, varit inne på datorn, spelat gitarr och ätit! :D Men det är ju som sakt höstlov och det är jävligt najs!

Jag tror inte att jag skrev att jag och resten av laget tävlade i onsdags! Men det gjorde vi i alla fall och vi var jätte duktiga och tog silver!! :D Riktigt bra tjejer!!!

haha älskar bilden!! Som ni kan se har jag gått på gympa ett tag! ;D

Puss puss <33


don´t stop believing

Hejsaaan! Va fan ska jag göra nu? jag borde plugga, jag ska plugga, jag ska fan plugga... men det har jag värkligen inte alls lust med! Allt känns bara jävligt konstigt för tillfället!! men fan, ha en bra dag!! :D :D :D :D :D :D puss <3


RSS 2.0