THIS IS IT


Nu var den filmen avklarad oxå! Hahaa, den va riktigt bra faktiskt, han är verkligen THE KING OF POP! Asså shit va han kan dansa! och alla bakgrundsdansare oxå, de va riktigt heta oxå, hahaaa! Det va ju i salong 1 oxå, va typ 520 pers där! Det va lite ballt faktiskt.
Nu ska jag nog sova tror jag har haft en toppen dag med faster på stan har gått in i säkert 15 sko affärer, din sko, nilson, scorett, dna, chrispin, you name it, I've been there. Men inte hittat "the right ones" än, suck. men de kommer väl antar jag. Vi åt på en supermysig restaurang innan filmen oxå, den hette typ Sabai Sabai och det va världens godaste thaimat! Tack så jätte mkt bästaste faster!
Imorn ska jag på lunch hos mormor och morfar och farmor och farfar och milla (faster) kommer oxå att av där. Det enda problemet är att de bor i Uppsala och visst det är inte långt, typ en timme men jag orkar inte tillbringa sista lovdagen i en bil! Menmen, glad halloween förresten!

Sov gott! /Ebba




FASTER & JAG

Idag är planerna att åka in till stan och träffa faster. Egentligen skulle mamma med men hon fick migrän så hon ligger och sover. Men i alla fall ska jag och min faster shoppa lite, fika och sen kommer förmodligen mammsen in och då ska vi se This is it, Michael Jackson filmen på bio. Ska bli sjukt skoj! Jag tror ärligt talat att jag har gått på bio fler gånger den senaste veckan än vad jag gjorde på hela sommarlovet, men det ät hilmans roligt! Jag har sett Fame, Allt för min syster och snart This is it, alla på en och samma vecka!
Nu måste jag nog fixa mig lite, men hörs ikväll!



Thai x 2

Åååå, tror aldrig jag har slappnat av så mycket som nu! jag orkar knappt skriva, det va helt underbart! Tack världens bästa mamma som har betalat, det va inte billigt och tack underbara massör!
Nu ska jag äta thaimat på all thai-massage också, mumms!

pussar


Hallelujah moments

Idag är en så himla, himla skön dag! Vakna vid 11 och låg kvar i sängen tills syrran satte på Spiderman 3 och jag och Gustav tog med oss täcke ut till soffan och titta på filmen samtidigt som vi åt lite frulle.
Lisa kom precis över och skulle hämta sina cykel men hon stannade ett litet tag och vi va sjukt trötta så vi bara satt och garva tillslut! Men nu har både hon och gustav dragit och jag och Fia är ensamma kvar.

Ikväll ska jag mammsen och syrran på spa! så himla underbart! behöver verkligen det. men nu måste jag väl jogga snart tror jag, annars blir jag kvar här och hinner ruttna tills ikväll.

Hoppas ni hare skönt!

Kram Ebba



härlig bild från Korsika i sommras, gud vad jag längtar tillbaka ibland men snart är det jul! ;)

"Life is what you make it"

Hej!
Jag har börjat läsa Stephine Meyer böckerna igen... och det var inte en bra sak! :P
För nu så kan jag inte sluta läsa på kvällarna, så om jag ser alldelas för trött ut så får ni säga till mig!

Igår var jag och Ebba och tränade i Åkeshov! Och jag har kommit på en sak (eller jag har väl vetat det tidigare men inte riktigt velat tänka på det!) och det jag har kommit på är att jag är riktigt jävla feg! I alla fall när det handlar om gympa... och det är inte en bra sak! :/ 

Men "life is what you make it" eller vad man nu brukar säga.


Här är dagens vackra klädsel! Den har jag faktist fått av Ebba och Jessica! Tack för den!:D


My sister's keeper

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Vi ställde klockan på halv nio och gick upp och fixade oss. sen tog vi bussen till eriksdalsbadet och var där till typ halv ett, det var inte jätte mycket folk så det va härligt men bubbelpoolen kan inget slå! Så himla sköönt!
Sen drog vi vidare till NK där jag åt en super lunch med mamma, mormor kussen Gustav, Sofia och Vendela( sofias polare), jag tog en jätte smarrig caeser sallad. Efter va jag typ hur mätt som helst men då drog vi till bion, såg My sister's keeper och jag tror aldrig jag har gråtit så mycktet i en biosalong förut! Den va såå bra men sjukt sorglig också!
När bion va klar sprang jag iväg och mötte underbara Lisa och vi tog t-banan till Åkeshov (mitt ute i ödemarken,) där vi tränade i tre timmar, det gick helt okej den här gången.
jaa, nu är jag då hemma och har ätit lite middag och duschat. Jag är den enda som är uppe, de andra var jättetrötta så de gick och la sig, tråkigt!
Nu kanske jag ska geeka lite Grey's Anatomy, missade i onsdags så jag ska kanske se på nätet nu. men sov gott, jag är rätt slut så det blir inga fler inlägg idag men hörs imorn!

Godnatt

världens finaste film!

F & F

Freja och Fanny, härliga som alltid! Nu har de precis dragit, de sov här och det va jätte mysigt! Freja stackarn va supertrött igår och somna typ i nån timme, sötis! <3
Vi vakna vid halv tio och myste lite till sen käkade vi frulle. Freja tog datorn och lyssnade på typ koreansk musik, den bruttan har verkligen speciell musik smak!

Nu ska jag min kära kusse, syster och Rosanna dra och käka lunch på typ McDonalds, bläää! men de bestämmer...

Ses E


Gustav the man! ;) hahaa

10.29

Nu har jag vaknat och är ensam i huset, föräldrarna jobbar och Sofia drog iväg till laserdome, det är sjukt roligt, måste göra nåt sånt snart! :)
Igår blev planerna lite ändrade för vi skippade bion men den ska vi se imorn kanske, eller nån annan dag. Vi åt i alla fall på restaurang och det var super gott och mysigt. Sen tittade jag och Sofia på film och jag gjorde den hemska SO uppgiften, vem fasen får SO läxa på lovet? det är piss och jag slarvade igenom hela, men hon får skylla sig själv, har man lov så har man!
Dagens planer, typ inga... ;) jag ska kanske vara med Lisa och Jessie om hon känner sig bättre, hon är sjuk den stackarn! Ikväll är det ialla fall träning och sen kommer Gustav, min lilla kusin fast han är ju 13 så inte så liten kanske, men, men han kommer och ska stanna här tills fredag, sen drar han tillbaka till Götet. :) skoj!

hörs mer sen, E



härligaste brudarna! <3

DAGEN

Idag ska jag träffa Lisa och Julia och vi drar förmodligen till Forum :) Ska bli mys,mys! :)
Sen är det bio och middag med familjen som jag redan har sagt! ;)

puss


dagens :)

GODMORGON VÄRLDEN!

ÅÅååå, så himla härligt första sovmorgonen på typ 4 veckor! Love it!
Idag ska jag nog hitta på nått med mina undrbara vänner och sen drar jag och syrran in till stan där vi ska möta mamma och fixa legg och sen ska vi möta pappsen och äta ute och kolla på bio! Ska bli super mysigt!

Vad ska ni hitta på? :)

Kram Ebba



Sovmorgon! :D

DU ÄR ALLT


och det vet du.

Regn

Tja bloggen idag är det regn och jag har verkligen inte gjort någonting.
Ingenting alls...
Jag har lite tråkigt!
Men det är ganska mysigt för jag gillar regn... ibland i alla fall.
Ne nu får jag sluta skriva för just nu så bara ordbajsar jag. hehe
Ja ja puss puss! :P

Ja om man börjar ta såna här bilder då har man verkligen TRÅKIGT! :P

Höstlov

äntligen höstlov! men vem har sagt att det ska vara lugnt och skönt? jag är helt säker på att det kommer att bli tvärtom! :)

igår fyllde min kära syster år, hon är nu 13, en riktig tonåring! grattis! vi hade också klassfest med halloween tema, skojskoj! :D Vi har haft så sjukt mkt att göra både i skolan och på träningarna, vi har ju tävlat i två veckor och nu är vi klara, :)

jag skriver mer sen ska upp tidigt och träna imorn men nu ska jag titta på film med mammsen. mys mys!

vad ska ni göra på lovet då?

kram


vi har växt lite sen sist va syrran? :)<3

Goooodis! :D

Nu har jag duchat och ätit. Och nu sitter jag och äter godis (a)! Snart så ska jag kålla på Kenny begins! :D Hoppas den är bra.
Puss puss

He he jag är en liten godisgris! :P

Tävling! :)

Nu har jag tävlat igen! Den här gången i fristående. Det gick jättebra men... våran tränare hadde gjort ett litet fel så vi fick inte alls så höga poäng som vi skulle kunnat ha fått. Men det gör vi bättre nästa gång! Äntligen är det höstlov, så himmla härligt! Jag ska bara ta det lungt!
Ha det bästast! :P
Vi hade glitter och allt! Väldigt fint! :P

Jessie och Lisa

Nu är vi här hos mig igen, som vanligt innan träningen :)
Vi ska nog äta lite mellis plugga lite och sätta på en film och ha lite mys<3

Idag hade vi engelska prov, det gick väl sådär men men, jag måste plugga mer för imorn är det matteprov och svenska reportaget ska vara inne, (skitbråttom) ..... Ja,ja, nu ska jag vara social med de underbaraste! <3

E


tvillingar i rutigt! <3

Gitarr

Nu sitter jag här ensam i skolan... inte så skoj, fast det är lugnt för jag har ju Lisas dator! :D
Ellen har precis dragit och Lisa spelar gitarr nu men snart är det min tur. Sen ska jag jogga hem, det är alltid bra att få lite motion :)
Vi blev förresten klara med idrottsprojektet idag, vilken himlans tur alltså! Nu har jag bara svenska tills fredag, matte till fredag och engelska till torsdag kvar, inte så illa det heller...
Idag va en riktigt bra dag!

Puss på er!
E


Jag och Lisisen, gammal bild :)

Heartache on the dancefloor

Tjena!
Nu är jag hemma igen efter ännu en träning, dans den här gången :) Det va en ny koreografi (?) till heartache on the dancefloor med Janet. Det gick sjukt fort och alla hade svårt att hänga med mot slutet gick det bättre som tur va!

Idag i skolan va jag på riktigt piss humör men på lunch rasten så släppte det som tur va tack vare mina underbara vänner och bloggpolare Jessica och Lisa, tack tjejer! Ni betyder grymt mycket, glöm aldrig det!

Nu ska jag plugga, äta och duscha.
Hörs snart!

Kramar Ebba


Plugg, plugg, plugg

Jag hemma från skolan och ska precis sätta igång med läxorna. Det är så himla mycket läxor! Och det känns som om jag ligger efter med allt! Men snart är det lov.... :)
Fanny kom till skolan idag! Superkul att träffa henne, det var ju ett tag sen! Ja,ja nu ska jag väl göra svenskan... ha det bra! 

FAME

Nu är jag hemma efter en lång och skoj dag.
Det började med träning som inte gick så bra... Sen bar det av in till stan med mamma, sofia, faster, med fler :) skojskoj! Vi åt lunch i Kungshallarna ocg gick sen på bio. Såg Fame, den var riktigt bra faktiskt! Man blev på sjukt bra humör efter, fick bara lust att ställa mig upp och dansa! :D Efter det drog mamma in till jobbet som vanligt...och jag och syrran fick skjuts hem av släkt. Nu ska jag tyvärr plugga, fan vad jag hatar det! Jag måste spela gitarr också, har inte spelat på hela veckan, det är riktigt dåligt!
Ajaa, det är väl bäst att jag sätter igång då!

Hörs snart! :)

Godnatt

Jag och Lisa kom nästan inge vart med vårt en och en halv timmes pluggande.... vi garvade mest! ;) Det va fasans roligt men jag har tyvärr allt pluggande kvar.

Planer för imorn är såklart träning 9-12 som vanligt, sen ska jag, mamsen, syrran, faster och annan släkt iväg på en "tjejsöndag" med shopping bio och så, ska bli himlans roligt! :D

Sov gott!

/E





Plugg

Lisa och jag är nu hemma hos mig och pluggar, vi har engelska och matte prov i veckan. Det är verkligen sämst! Vi ska också lämna in vårat idrottsprojekt som inte alls är klart, det ska vara inne på måndag och vi har svenska projekt som ska vara inne på fredag... suck!

Hur mår ni?

Puss på er


Fan

God morgom Sverige! Jag har just kommit på att vi har enjäla massa prov nu i vecken och jag vill inte, vill tnte, vill inte...Jag känner mig som tre typ, men jag orkar bara inte. Jag vill bara slå sönder nått!  Men snart är det lov och tacka gud för det! Tack gud! :P

God Morgon:)

Vaknade för ungefär 2 tim sedan. Var fortfarande ganska trött och försökte somna om. Men det gick inte:(
Så istället låg jag i sängen och tittade på film, riktigt mysigt:P
Kl 13.00 kommer min farmor och farfar hit för att äta lunch. Det ska bli riktigt trevligt, har inte träffat dem på jätte länge. Vi ska äta en väldigt god thairätt med cashewnötter, mmmm......

Hörs snart igen
Kram/Jessica

Pappsen

Nu har jag precis kommmit hem från båten. Har hjälpt pappa med att fixa en ställning, de va himlans kallt, hade knappt nån känslel i fingrar och tår men det va super mysigt. Mörkt, kallt och med utsickt över havet :)



Pappa och jag, för ett tag sen... ;)

Hare gött!

Hemma!

Nu är jag hemma igen. Jag borde igentligen plugga... men det orkar jag inte! :P Det får jag göra i helgen. Ida har några kompissar här och dom ska sova över, så man kan ju hoppas att man får sova lite i alla fall! :P Ne det ska nog gå bra! Hoppas jag...

Ebba, Ebba underbara Ebba!

Som jag sa så gick jag inte hem till mig och tog det lugnt. Istället så sitter jag här hos Ebba som ja brukar... 
Stackaren måste stå ut med mig hela tiden! :P Men jag har i alla fall kul! He he he 
Ellen och Freja är också här så här kommer en fin bild på dom också! :)

Bild

Nu har vi bild och sen idrott, sen slutar vi :)



Älsklings flickor! <3

Med Freja! :)

Nu sitter jag här brevid Freja på nån sorts datakurs och har det skoj. Om typ 7 minuter är det lunch, chili con carne typ.... sådär.

Lisa sov hos mig från igår till idag det va jättemusigt! :) <3

Kramis


Jag freja och Lena (lärare) :)

Inlägg nr 2 :)

Lisa sitter bredvid mig och har precis skrivit ett inlägg. Men jag kände att jag behövde skriva ett eftersom att jag inte har skrivit på väldigt länge. Ska försöka bättra mig:P
Efter skolan ska jag åka till naprapaten för att fixa min rygg. Har lite problem med den.
Om 7 min ska vi gå och äta chili con carne, jag är riktigt hungrig!

Ha det super!!:)
/Jessie

Skola

Nu sitter jag här i skolan... vi har någon slags datakurs och jag fattar inte riktigt vad dom pratar om. Men det gör inget.. hoppas jag. Idag ska jag bara gå hem och sova efter skolan, tror jag i alla fall. Men man vet ju aldrig vad som kan hända! :P Här kommer lite fina bilder på mig, Jessica och Julia! Jättefina! :)



Styrka ( bokstavligt talat)

Är hemma från träningen nu och har duschat osv. Snart är det Grey's Anatomy, skoj! På träningen hade vi världens fys, värre än på länge! Med idioten och typ 400 steg på händer och så. Jaa... om man vill bli stark så får man väl jobba lite antar jag! :D

godnatt och sova gott!



Bästa vänner<3

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!

Hahaa, yes! Vi vann, kan fortfarande inte fatta, vi VANN! Så sjukt skojj! och Lisis och Jessie kom tvåa, haa, så jädrans grymt! :D <3

Vi kom hem rätt sent för pappsen var försenad så jag är himla trött idag men det var det självklart värt!
Nu sitter jag i skolan och har rast. Vi har franska prov idag och typ slutar kl 4! suck.. sen är det träning direkt efter skolan :)

Puss på er! :)

TÄVLING IMORN! :S

Herreguuuud! Det slog mig just att vi har gympatävling imorgon! Hur ska detta sluta?! hahaa, bra hoppas jag... men man vet aldrig förra året i samma tävling kom vi sist och alla typ föll! Hahaa, men vi bara skratta bort alltihop, vi är ett sånt himlans härligt gäng! :D

Men, men nu ska jag väl plugga lite franska, har typ prov på torsdag! Jag måste ju spela lite gitarr också föresten och lägga mig hyfsat tidgit, det kommer nog inte bli så.. jaja, man kan alltid försöka!

Hare gött!

Ebba



Det "riktiga" gympagänget! ;D<3

Nyklippt! :)

Hej hej 
Första gången man skriver, känns lite konstigt!
Helt ärligt så har jag ingen aning om vad ja ska skriva... men jag tänkte att eftersom jag precis har klippt mig så ska ni få se hur det blev!  Jag tycker att det blev... kort! ( en väldigt snygg bild måtse jag seja... not) :)

Höst promenad

Nu har jag precis kommit in från en mysig promenad med Fanny och Julia. Vi snackade mycket som vanligt på våra små träffar!<3

Imorn har vi skola igen från 9-4 suck... sen är det dans och jag hoppas att Jessie vill/ orkar gå den här gången! :) hahaa, skoja bara Jessie sötis!
Vi ska ju börja redigera våran "gympafilm" också ett litet projekt som vi jobbar med på idrotten :D

Hoppas att ni har det bra och att livet rullar på!

Kramis Ebba



hahaa, lite webblek ;D

proooe :D

jag och vendela e äkta proe och har fixat deras blogg :D
/ sofia , ebbas syster som är bäst i världen !!! ♥

DISNEY KVÄLL

Åå, så himla mysigt flickor!
Efter skolan drog jag, Ellen, Lisa, Freja, Julia och Jessica till Ica Maxi och handla mat för över 600 hundra spen, det enda problemet var att när jag skulle betala så fungerade in kortet! Guud, asså! Jag visste att jag hade tillräklgt mycket pengar på kortet men det var nåt fel på banken så dom... vad fasen skulle vi göra? Lämna tillbaka allt!? Hahaa, sen kom Freja, Räddaren i nöden på att hon hade sitt kort med så då fick hon betala så länge! vilken himlans tur!
Sen när vi skulle dra mötte vi Anna, Andrea och Tove, skojskoj!
Vi tog bussen hem var och en sen och så möttes vi hos Ellen en timme senare. Ni skulle bara veta hur jag fick min madrass till ellen! Min packethållare typ exploderade, vid ett övergångsställe så hela madrassen flög av och pakethållaren gick sönder... hahaa, alla som körde förbi bara garvade! Sen tillslut cyklade jag med madrassen på armen! Hihii, så himla skoj!
Jag och Jessie blev först hos Ellen sen kom Lisis och Alice, Feja och Julia :)

Sen hos Ellen åt vi kycklingfahijtas, mums! Vid åtta hade vi typ ett kilo godis och ett kilo naturgodis farmdukat vid TVn och så var skönheten och odjuret på på videon :) så mysigt! sen blev det pocahontas och sen tog vi frisk luft när vi följde Alice halvvägs hem :) Vi var helt crazy!

När vi kom hem så myste vi på madrasser hos ellen och låg och tog kort och snackade, mys mys!

Älskar er flickor!






Rast

Nu sitter jag här med Ellen, Jessie, Lisa, Julia, Robin, Freja oc lyssnar på Coldplay och har det mysigt :)
Efter rasten har vi träslöjd och sen till lunch får vi pasta och köttfärssås, gott!


Kram Ebba

Forum dag :)

Tjoho!

Träningen i morse gick superbra! Det är ju tävling tisadag den 13 så vi tränar hårt nu! Efter träningen åt jag lite yoghurt med mammsen och sen halvvägs ner till boo vallen ringde Julia och undrade om jag ville komma till forum och träffa Fanny och henne där. Det är klart att man säger ja till ett sånt erbjudande! Så jag drog till forum, fikade (eller drack vatten helt enkelt) och de visade mig sina inköp och sen åkte vi hem till Fanny. Där stannade jag inte länge för efter kanske en kvart kom mamma, Sofia och Rosanna och hämtade mig så åkte vi till forum igen! Sofia köpte en halsduk och vantar men inga skor som det va tänkt. Nu ska jag och pappa laga nån smarrig mat och så ska familjen ha en myskväll, :)

Kram Ebba


SINGING IN THE RAIN

Tja!

Idag är en av de segaste dagarna på länge.... har inget att göra. Träningen gick segt och tiden smög sig farm men, men tjänar lite pengar ialla fall. jag vet inte vad jag ska hitta på alltså.., syrran dömmer matcher hela dagenm pappa tar upp båten, mamma har migrän ( vet inte hur det stavas) och ligger i sängen och sover och jag då? vad ska jag hitta på? måste nog jogga, har jag lovat mig själv, vet inte väarför, det var länge sen ialla fall men regnet bara öste ner när jag titta ut genom fönstret. Får ta mig i kragen och bli lite blöt helt enkelt!


sommar, älskade årstid

UNDERBAR

Underbara dag, underbara vänner Lisa, Ellen och Jessie, underbara pannkakor och underbara forum. Där har vi min dag i kort form, ska bli så underbart med studiedag idag, kommer ha en hejdunderdag! :)

Vad ska ni hitta på idag då? :)

Kramar E


Underbara studiedag!!

Har precis ätit en jättegod frukost, fruktsallad mmmm....
Är ganska trött, jag har kommit in i någon slags dygnsrytm och kan inte sova längre än till ungefär halv åtta. Vilket är lite jobbigt, kommer nog att vara lite trött ikväll.
Men idag ska jag vara med de underbara personerna Ebba, Ellen och Lisa. Vi ska först äta lunch hos Ellen. Självklart ska vi äta pannkakor, det har blivit något av en tradition. Men Ellen är något av ett proffs på att laga pannkakor så jag kan lova att de kommer bli riktigt goda.
Sen är det forum som gäller. Lisa behöver köpa jeans så vi ska ge henne lite expert hjälp, haha hoppas jag ialla fall.
Det här kommer att bli en helt Dunderbar dag:D











Lite gamla bilder från när vi var på mitt landställe:D




Vilken dag :)

Heej!

Guud, vilken dag!
Först var det ju skolafoto kl 8.15, det blev nog helt okej, har ju världens härligaste klass så klassfotot blir nog skoj! ;D Sen var det ju engelska förhör men vi missa halva lektionen så det var skönt, det gick nog rätt bra  tror jag eller hoppas jag. Sen hade vi en kort rast och så var det Franska.... men det va rätt skoj, jag blev klar med min grej så det var ett plus! Sen va det lunch, inte så mycket att säga om det. Hahaa, rasten säger jag bara! va sjukt skoj med Ellen, Mickan, Robin och Alice och Jessie! :) va satt i ett chilla rum och hade det gött säger jag bara.
Sen kom det, NO provet! jag tror och hoppas att det gick rätt bra, jag satt ju kvar tills det bara var jag och Oskar kvar!
Frågorna var inte så svåra men fasen vad man skrev, det blev typ 6 hela A-4! men sen var det ju över, vi drog hem till mig som vanligt såklart och åt yoghurt och flingor. Det var jag, lisa, jessie, julia och freja idag :) härliga brudar det där asså! <3 älskar hela bunten!
Vid halv fem drog jag, lisa och jessie till träningen och det gick grymt bra idag, fick till och med beröm av Maja (tränare)! det är stort! Hahaa, nejrå, skojja, men det gick super bra!

Nu har jag duscha, ätit lite middag och ska roa mig lite med....vad? äh, hittar säkert på nåt skoj :)
Imorn är det ju STUDIEDAG! Så härligt, blir nog min längsta sovmorgon på länge, tränar ju kl 9 på både lördagar och söndagar!
Guud, va skoj det kommer att bli imorn! :D längtar tjejer!

Berättar mer imorn!

Puss på er!

Ebba





gammalt och nytt!
Enjoy! :)

Frossa i flingor:)

Nu sitter jag här med Ebba, Julia, Freja och Lisa hos Ebba. Som vanligt sitter vi uppe i hennes soffa och frossar i flingor.
Special K red berries, All Bran, Special K orginal, Frosties... Riktigt smarrigt:P
Kl. 17.00 ska Lisa, Ebba och jag ha träning, jag hoppas det går bra för oss alla.

kram, kram
Jessie


RSS 2.0