absolute - the fray

Tja, tja! :) Jag borde nog börja med att be om ursäkt för den dåliga updateringen.. men va fan, ni känner ju mej!!
Idag är det lördag igen och jag började den som vanligt med att träna de små tjejerna.
Nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Men nått ska man väl kunna hitta på, jag måste plugga!!..hehe

Jag ska klippa mig på tisdag! Tycker ni att jag ska sattsa på lugg?? :P




kiss and hug <3

fuck you

Tjabööö!! Idag är det söndag, vilket är ganska rimligt eftersom det var lördag igår!! Dagen började med träning och nu sitter jag här hemma och MÅSTE MÅSTE plugga NO, kuuul... ja,ja det blir väl kul!... elleeeer.

Tyvärr har jag inte så mycket mer att berätta.. så kul är mitt liv.. haha.
vad jag gör ikväll är fortfarande oklart, men vi får väl se!

puss <3


en gammal bild från.. det mins jag inte, men den är gammal i alla fall.. tror jag

kiss and tell

Denna dagen (lördag) har varit väldigt bra faktiskt! Den började med småtteträning då jag och Ebba dansade med dem, det var kul!! :D Efter det var det hem och sen bar det av till forum för lite shopping med mamsen och Ida, nice nice!! ;D Efter forum blev det India garden i stan med hela familjen + farmor för lite trevlig middag. Det var gott!! och nu sitter jag och tittar på så mycket bättre. trevligt det!!

Ringen på bilden vara bara en av de saker jag fick med mig hem från Forum idag! Fin va!? det tycker jag i alla fall! :D
later!! <3


you should not be afraid of the dark, honey... because in the dark the light restes

Tjaba tjena!! Något i stil med överskriften börjar min refräng i min låt för tillfället! :) Men det kan ju förändras.

Min prao går bra, men jag är såååå trött. Monica, en tjej, ne inte tjej snarare kvinna på praon säger att de är så i början men att man vänjer sig sen, så vi får väl hoppas på det!!

Nu borde jag skriva lite NO!! men hur det blir med det får vi se!! hehe...

hej dååå <3




haha så här sjulle jag se ut om jag var tjock, riktigt tjock!!... bara så ni vet alltså...hehe

heart shaped box

Tjaba. Idag var första dagen på praoen. Och det var bra människorna var snälla men bäst av allt.... jag förstörde inget!! :D Kan bero på att jag rullade chokladbollar hela dagen, vilket man inte kan förstöra så mycket på...elleeer..
Fortfarande förstår jag inte hur jag ska kunna vara där varje dag i två veckor!! Och sen undrar jag också om man ska praoa på helgen!?... ja ja, det löser väl sig!!

jag idag!! ciao<3

the middle

tjaba min dag har varit bra men väldigt, väldigt slapp!! :D hehe Imorn är det prao och fasen vad konstigt det känns... men nu tänker vi inte mer på det utan nu ska jag förmodligen se en film!! Jag ville se Ocean 11 men den hade vi inte så nu lutar det förmodligen mot star wars, up, slumdog milionar, eller något annat trevligt!! ;D ni får ingen bild på mig för tillfället för jag ser ut som, ja... det går inte äns att beskriva med ord!! Istället får ni denna fina bild från i sommras.



puss <3

gubben i lådan

Tjo!! Idag är det lördag och jag började denna dag med att träna små barn som var väldigt söta!! :D Efter det skyndade jag mig hem för att jag var tvungen att hjälpa till på en släktlunch som var hemma hos oss. Jag hade ingen aning om äns vilka hälften av alla människornar var... hehe sen gick alla och då var det plötsligt bara jag och mamma kvar och vi såg en film och hade det mys! :D  så nu vet ni alla vad jag har haft för mig denna dag!!

haha jag vet att bilden ser helt mupp ut... men jag fick en liten impuls grej att jag skulle prova min kajal, vilket jag gjorde så jag tänkte att ni skulle få se hur det blev!! ;) haha

 

söta drömmar!! <3


it must be love

Tjabu!! Igår var det truppligan med dessa tjejer som gällde. Jag tyckte att vi var jätteduktiga men tyvärr så tyckte inte dommarna riktigt samma sak... Men vi gjorde en bra tävling i alla fall, Bra jobbat tjejer!!

Idag var det sista veckan innan praon, vilket betyder att vi kommer vara borta från skolan i tre veckor!! :D Helt rätt!! Nu ska jag bara chilla och spela gitarr!! :)

Have a good one!! <3

och så här ser jag ut idag!!


how you remind me

Idag är det Onsdag igen och jag sitter hemma hos Ebba, igen. Snart är det dags för träning vilket blir den "sista" innan tävlingen imorn!! Nu ska jag ta bort mitt nagellack, så ni får ha det så bra!! puss <3

jag hittade lite bilder på min dator från en tid för länge sen! Riktigt söta!

who says I can´t be free

Tjo, jag hade skrivit ett jättefint inlägg med fina bilder och allt det. Om hur min dag hade varit och hur närvös jag är för tillfället för att jag förmodligen ska redovisa min svenska imorn... Men blogg.se fuckade upp sig lite så det blev inget med det, jag vet inte äns var det tog vägen! Jag lovar att det kommer komma upp efter att jag gjort det här inlägget..

ja, men nu ska man väl fortsätta plugga... kuul.. eller???? svar, nej, tummen ner för det!

men här har vi en uppåt tumme i alla fall!! Riktigt fin bild från dagens lektion!!

end <3


the hell song

tjao!! idag är det söndag, kul va!! hehe jag måste bara säga att Dear Mister President med Mariette Hansson är grymt bra!! Men mina päron är nog ännu bättre för tillfället!! mycket kärlek till dem för att de orkar med mig!! Men den låten är ändå grym!! Den måste ni lyssna på, seriöst asså. Jag sitter och spelar The hell song på gitarr också, den är också bra och har en väldigt, väldigt bra text!!

med denna snygga inte alls gammla bilden säger jag god natt!! puss <3


blind

Tjaba! :) På musiken ska vi ju göra egna låtar och jag tror att jag kommit på vad min ska heta!! Den får nog heta blind eller open your eyes. Och jag är inte säker, men jag tor att den kan få handla om en person som gör fel saker och sårar folk utan att bry sig och se, eller den kanske ser men den bryr sig inte och det försöker häller inte göra det bättre eller be om ursäkt, för den är blid... Eller så blir det något helt annat!! Men det är ju en början!

end <3

execution song

dagens namn är Fredag, och det är underbart!! Jag orkar inte mer för tillfället, allt är bara så jävla skit!! Men efter skolan bär det av till praon... och sen blir det bara, slappa, jag borde plugga... men det årkar jag fan i mej inte.

later <3


sweet dreams


den här otroligt snygga bilden som jag inte tog från Fannys blogg säger jag god natt med!!
ni är snygga tjejer!! :D sov bra!! <3

a drop in the ocean

jag är trött... jag fryser... jag vill sova... jag vill inte mer... jag orkar inte mer... men jag har mycket kvar, alldeles för mycket, och det värsta av allt, det försvinner inte, vad jag gör så försvinner det inte, det kommer det alltid mer... men jag orkar inte mer just nu, jag orkar fan inte mer...

puss <3

 


dead end

tjabaaaa!! Nu är skoldagen slut. wihooo!! Men det som väntar nu är tyvärr en jävla massa plugg. :( Det är ju matteprov imorn... hjälp!! Men nu ska jag spela gitarr :D det är i alla fall kul!! Har ni tänkt på hur mycket det blåser idag? Det blåser ju jättemycket! Det är höst helt enkelt..


jag vet att det är lite ego att lägga upp tre bilder på bara sig själv, men jag kunde inte låte bli!! hehe

men det är just därför jag lägger upp en till bild!! :D

beautiful...

end <3



man must dance

just den låten har jag sjungit på större delen av dagen, och det börjar förmodligen mina vänner tröttna lite på!! hehe men nu är skolan slut och jag sitter i en röd soffa med Ebba, Julia och lite människor från 9a det vill säga André.
Snart är det dags för lite gitarrspel och efter det blir det träning! och hur taggad är jag?? svar-inget alls... kuuul!!

här har vi en supersnygg bild på mej och min kära vän Ebba...det var ett tag sen!! have a good one!! <3


soñar es vivir

ni undrar förmodligen vad det är som står där! ...eller så gör ni inte det, men i vilket fall som helst betyder det "att drömma är att leva" och det tycker jag är helt rätt!! För har man ingen dröm så har man inget liv. haha ne det är klart man har ett liv men jag menar alla har en dröm!! Det handlar bara om att fånga den!! Och det tycker jag att ni alla ska göra, försök i alla fall för annars kommer ni att ångra er eller i alla fall undra hur det hade kunnat bli och jag lovar att där vill man inte vara! Men det är aldrig för sent att pröva!!

och som ni kan se har jag fortfarande lika skoj! Men faktiskt så var Kattis och My här en stund och det var kanoners!! :D Men nu ska jag kanske spela lite gitarr och sedan hoppa i säng!! Hare <3


det är svårt att hoppa av ett tåg när det redan börjat åka

det var dagens sitat (säger man sitat!?) av Ellen. Riktigt klockrent faktiskt!!




och...såhär kul har jag!! Later <3

today

Idag gick jag också upp tidigt, men inte för att träna barn utan för att träna själv! Och det gick inte sådär värst bra, jag har snarare backat än utvecklats, ne det är faktiskt precis så det är! :( dåligt!! Men sen kom Ebba hit lite och vi hade det väldigt trevligt! Snart har vi kollat klart på första sesången av Prison Break! vadå nördar!? Nu borde jag läsa min spanska... men vi får se hur det blir med det!!

juste jag hittade lite bilder från förra helgen som jag glömde att lägga upp! Men här har ni två!!

God natt  //Lisa <3


yesterday

Hi gues!! :) Igår (lördag) var flickan på bilden här med familj. Det var väldigt kul och alldeles för länge sen vi sågs!! Jag tränade småbarn också, det var kul, eller jag får pengar i alla fall!! :D hehe ne men det var trevligt.


lika söt som alltid!! :D Puss //Lisa <3

RSS 2.0