say goodnight and go

hejhej!! Jag är färdigpackad, och ni ska bara veta hur nervös jag är!... haha, resfeber tror jag man kallar det... Det är ju inte direkt första gången jag reser,  så det borde inte vara såhär.. men man är ju som man är!! Lite coolt är det ju ändå att tänka att samma tid imorgon kommer jag vara i Maroco! Flyget går klockan 06.00 vilket betyder att jag kommer behöva gå upp vid halv fyra nån gång! Underbart!.. haha men det är det värt!!

Borta ska jag vara i tio dagar och förhoppningsvis är jag riktigt brun när jag kommer hem!! Det är tyvärr inte särskilt troligt.. men lite färg kan man ju hoppas på i alla fall!!

Så uppdateringen kommer bli, om möjligt, ännu sämmre än den redan är under en period! Jag tänkte faktiskt lägga upp min låt här som en lite julklapp!! Men efter några försök insåg jag att jag inte visste hur man skulle göra.. så det får bli när jag kommer hem igen, när jag får tag på någon teknisk person!

have a good one!! :D pusspusspusspuss

där med säger jag hej då till kalla sverige och välkommen solen!! :D

 


the only exception

Tjatja! Igår var jag med Ebba, Ellen och Jessica. Vi tog oss till stan för lite shopping.. men det var så jävla mycket folk så vi stannade inte allt för länge. Ändå fick jag med mig en schorta hem, rutig och fin!!

Nu måste jag packa! För imorgon, eller snarare inatt bär det av till Maroco!! Puss


save tonight

Denna kväll har varit suverän!! Har fått otroligt många fina klappar!! :D Tänkte bara visa lite snabbt hur jag såg ut under kvällen! Puss och god jul!!

kunde inte bestämma vilken bild jag skulle ta.. så det fick bli båda!! (a)



God Jul

Heeej!! Idag är det jullafton!! Helt otroligt, jag kan fortfarande inte fatta det! Vi ska fira hos Nille, Ester och Noomi i år vilket kommer bli jättebra! Jag ska måla mina naglar idag! Röda ska dem bli!! Pusss

här har vi förra årets julkort från min lite..ne mycket udda.. klass!


himlen luktar plast

God morgon! Jag är fortfarande förkyld och min röst är inte riktigt sej själv. :/ Men men, det är ju jul!.. Dagens planer är i alla fall att träffa Jessica och Ellen, fixa det sista julklapparna och njuta av lovet!! Puss

 


nu är det jul igen

tjabaa! Nu är det jullov.. gud va konstigt det känns!! Eller ska jag vara ärlig känns det ingenting.. :/ På fredag är det julafton!! (Tyvärr känner jag fortfarande ingenting..) Men det ska faktiskt bli lite mysigt! Tyvärr håller jag på att bli förkyld.. eller jag är förmodligen redan förkyld, fast neee.

Dagens planer är att duscha och kanske ta mej hela vägen till Forum för att fixa de sista julklapparna! Men vi får se hur det blir!

God Jul!! får man säga god jul än, eller är det bara på Julafton man säger det??


prison break

Hola mis amigos! Kvällens plander är att dra hem till Ebba där jag förmodligen sover. Och kollar på prison break! :D :D Idag har jag målat naglarna! Jag såg det på en anna blogg och kände att jag vart tvungen att tästa det!! Det blev tyvvär inte riktigt lika bra som hennes.. men det funkar på långt håll! Vad tycks? puss

 


stockholm i mitt hjärta

God morgon! Jag har just fått min första sovmorgon på vääldigt länge! Underbart!!

Idag snöare det jättemycket.. Jag tänkte först att jag skulle åka in till forum, men nu känns det inte riktigt så längre.. vad jag hittar på istället får vi se senare! Nu ska jag klä på mig!! Later dudes!

Sommaren är bra!!


iris - Ronan Keating

Tjabaaa! Dagen började med gympauppvisning, vilket gick lite si så där!... Efter det åkte vi och åt korv, byggde pepparkakshus, hade julklappsutdelning och allmänt mys med hela gruppen hos Alva! Vi var i olika grupper och byggde peppakrkakshus å tro det eller ej så vann min grupp!! :D

Men nu är jag tillbaka i mitt hem och päronen är påväg ut för att gå på någon glögggrej! Detta betyder att det bara är ida och jag kvar!...

Jag har suttit och spelat iris på gittar också! Det är en grymt fin låt, jag tror jag är kär... fast om man kan vara kär i en låt är jag inte riktigt hundra på..

vi har köpt och klätte en julgran också! Här är resultatet!!

pussss

Beck - det tysta skriket...

Tjo!! Efter den vääldigt korta och braiga skoldagen åkte jag, Ellen och Jessica till Forum för julklappshandling. Jag köpte... en julklapp!! Efter Forum åkte vi hem till Ellen och kollade på Beck!! Det var otroligt nog den första Beck jag sett! Jag visste inte att Beckfilmerna var så roliga!.. eller det var förmodligen bara jag som tyckte att det var kul...

Men nu är jag hemma igen och nu är det dags för middag. så vi hörs senare!! Puss

världens bästa tjejer till höger!!


potatis och purjolökssoppa

tjatja!! Min dag var riktigt bra faktiskt. Det hela började med sovmorgon, två lektioner, julbord, kort språk och sen var det sluut!! Det var lite najs! Efter det gick jag hem och pluggade. Och nu håller jag på att laga soppa så vi hörs!! <3

älskar dig!!

you haven't seen the last of me

snart är det dags för gitarr och efter det träning och allt detta skoj med bruden åvan!

 


dekorationsbröd

hejhejhej!! Nu är My, Valle och Kattis här och vi har bakat dekorationsbröd!! Jag gjorde en otroligt vacker gubbe och en lussebulle! :D Vi har lekt med pappas ipad och haft det riktigt nice!! ;D Strömmen gick också, så de var lite mörkt ett tag, men nu är det bra igen!!

God natt!! :)


M&M

hej hopp!! Igår var jag på tre rätters middag hos M&M det vill säga mormor och morfar. Jag kommer bli feeet!!
men det bästa på kvällen var när mormor sa att dem hade köpt en "turbo snopp"!!!! ahahahaha
en turbosnopp är altså en liten internett grej, men i detta fall var det en turbo!! haha :)

Puss <33


colorblind

hejhejhej! Idag vaet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men jag har lite alternativ! Antingen ska jag bara vara hemma och fixa mig och plugga. Annars tar jag förmodligen en tur till forum för att köpa julklappar! Det jobbiga är att jag behöver göra båda sakerna.. men vi får se!!

Det finns en tjej som för tillfället inte ligger överst på min vänskapslista! Hennes namn är Julia! Hon har lagt ut en väldig massa bilder på mig på facebook, och dem är inte riktigt okej! Men det som gör att hon tappar plaseringar är hennes vägran till att ta bort bild jävlarna! Men jag varnar dej! Tar du inte bort dem kan det komma ut något i den här stilen!!

 

eller kanske lite sånt här!!

och det finns fler bilder att hämta från vart dessa kom ifrån!

end

 

 

 


under the knife

heej! Jag är jättetrött och ganska nere! :/ Och så har jag bajs ont i min tumme, och jag vet inte vad jag har gjort!.. men ont gör det.

Om det är en sak i världen som jag värkligen inte känner för att göra just nu så är det plugga!! Och gissa vad jag behöver göra??? jag behöver plugga!! :O jäävla skit säger jag bara!!

det var bättre förr!!


you are my everything

hej vänner! Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förut! Jag hoppar över en träning! :O Jag är förvånad själv!! Men orsaken är plugg, plugg och åter plugg!...

Jag har skrivit ett tal om Ida, eller snarare till Ida. Och nu sitter jag och lyssnar på pocahontas, mmm, vilken feeling!..

Gissa vad jag ska göra nu?? Jag ska plugga!!! Ne.. först ska jag kissa, sen ska jag plugga!! puss


imorgon är det mula en ginger dag!!... :D hehehe

my heart still beats for you

Tjatja! Den här dagen har varit lite udda rent ut sakt! Det hela började med att jag på morgonen tog hudkräm på tandborsten istället för tandkräm, inte nått jag rekomenderar! Och efter det blev det bara bättre och bättre... elleeer

Jo men en sak var bra, och det var att jag kom på hur man ska göra för att köra bra varv på gymnastiken!! Svaret var att spänna sig! Funkar varje gång, det är deremot något jag rekomenderar!!

Nu ska jag pluggaaaa!! Så vi hörs!! Puss <3


robots may break your heart

tjaba! Igår var det föräldramiddag med klassen för att sammla in pengar! Det var kul, och jag tror vi känade ganska bra på det!! :) Nu har jag just fått min första sovmårgon på riktigt länge! Och det gillas gått folk! Idag ska Resarna komma hit och pyssla! Puss


hejhej! Nu har vi NO och sen lunch och efter det slutar vi!! :D


To young to die, to old to cry, to much in love to say goodbye.

hejhejhej!! Gissa vart jag äär!... Gissade ni på hos Ebba gissade ni rätt!! :D
Vi gör inget särskilt! Julia ligger och sover jag och Ebbs sitter och nördar oss med våra datorer!




ne nu ska jag ta kontakt med omvärlden!! Puss <3

Love isn´t easy. Love isn´t fear. I love you. But you don´t care..

Heej!! Jag är hos Ebba!! :D Ebba är bra! Väldigt bra!! Puss <3


RSS 2.0