MELLANDAGS REA

Godmorgon solstrålar!

Idag blir det shopping för pengarna jag fått på julafton:P Ska åka till stan med Ebba och Freja. Ellen är lite osäker på om hon ska hänga med eller inte.
Har bestämt mig att det är dags att köpa ett par nya jeans. Jag har ett par i garderoben som jag använder, inte så bra.
Nu ska jag pallra mig ner till nedervåningen för att äta lite frukost.

Ha det bra!
/Jessie

091212

Tjollahopp!
Känner mig lite skyldig eftersom att det var så himla länge sen jag skrev här på bloggen. Men jag hoppas att det kommer ändra sig.
I kväll ska vi till Lisa och äta julmiddag. Vi ska spendera tiden i hennes nyrenoverade källare. Det ska bli riktigt mysigt! Och som tur är, är det inte långt kvar till jullovet så vi kan vara uppe länge. Det brukar oftast vara jag som klagar på att jag kommer att vara för trött dagen efter. Och sedan hela veckan. Är ledsen för att jag klagar så ofta:P Men eftersom att det sista provet var igår behöver man inte vara pigg som en nötkärna resten av veckan.
Jag min klant, skadade knät igen. Hehe, det måste ligga någon slags förbanelse över mig. Men jag hoppas att ni andra mår bra!

Kram/ J




Några bilder jag hittade på Julias blogg.


Hemma

Hej, hej
Nu sitter jag här hemma och slappar! :D Äntligen är det helg, och smart är det jullov! :) gud va skönt! :)

So provet sket sig! :/ Jag fick för lite tid till att svara på frågorna. Det SUGER, och just nu så vill jag bara slå sönder någomting! Men, men jag hoppas att jag slipper göra omprov i alla fall, för det årkar jag värkligen inte!
Man ska väl vara glad för det man har... eller nått! :D

Puss /L



ETT TILL PROV AVKLARAT

Sitter utanför klassrummet efter att precis ha gjort klart SO provet. Fick lite panik igår eftersom att jag inte hade hunnit plugga så mycket. Men det gick bra, tror jag i alla fall:P
Gud vad det är skönt med fredagar! Jag bara känner hur jag börjar koppla av. Jag kommer säkert somna på matten.



Kram/Jessie

I havn't forgot you dear blogg

Tjena bloggis! Tänkte göra ett litet kort inlägg här i gamla goda bloggen. Blir nog några sånna ibland (inte så ofta tror jag men ändå)
Det är SO prov imorn så jag pluggar och så ska nog försöka sova snart oxå, hoppas att det blir så iaf!

Puss Ebba

Hos Ebba

Hej, hej
Nu sitter jag här i Ebbas kök med Jessica, Freja och Ellen.
Vi försöker plugga... men det går väl sådär. Det är So prov imorn och jag bara orkar inte! Jag orkar inte mer helt änkelt, jag önskar att vi bara kunde sluta skolan nu, precis nu!

Ska väl försöka plugga lite nu... önska mig lycka till, jag kommer nog at behöva det! :P

Puss puss /L



090212

Nu sitter jag här vid skåpen med Ebba, Lisa och Ellen. Snart har vi franska/spanska så Ellen och Lisa sitter och övar på spanskan. Det känns som om de kan mycket mer spanska än vad jag kan franska.
Jag, Lisa och Freja bakade lussebullar igår på hemkunskapen, men jag var tvungen att lämna dem för att åka till doktorn. Men idag fick jag min del av lussebaullarna, så jag kanske ska festa på lite gott i eftermiddag medan jag pluggar.




Kramar/Jessica

Plugga, plugga hela dan

Tjenare mors:P
Har gett upp på pluggandet lite. Har försökt skriva på min engelska presentation men det gick helt enkelt inte. Problemet är bara att den ska vara klar på torsdag, och jag kanske måste redovisa den också. Hihi, lite nervös kan man säga. Men det gäller bara att jobba på. Försökte också göra lite franska men det gick åt pipan. Jag fattar ingenting så mamma får nog hjälpa mig lite där.
Det var typ en timme sen jag åt middag men är fortfarande mätt. Det blev thaimat så jag kunde liksom inte hindra mig själv från att äta för mycket.

Lunchrasten idag var helt enkelt skit rolig! Ebba, Lisa och Ellen band fast mina ärmar i varandra och försökte tortera mig. Nej jag skoja bara. Och sen försökte jag göra en karate spark på Ebba och det blev helt misslyckat. Det slutade med att jag landade på ryggen. Jag känner mig som en gammling med alla skador jag har.
Haha, nu känns det som jag har klagat rätt mycket. Det är inte meningen, bara blir så. Men ska försöka bättra mig.

Kram/Jessie


Sososososo

Nu har jag gjort lite So! Det gick ganska bra faktiskt! :) Sen kom Ida hem från frissan( hennes nya frisyr vart jättefin) så vi spelade lite Wii! Och jag ägde ut henne på tennis! :)
Snart så ska jag äta middag...

Puss och kram banan! :P /L



Hihi

Hej!

Hej, hej
Det var ju ett tag sedan man bloggade... till och med så läng sen att Ebba har skaffat en egen blogg! Förlåt för det Ebba! Nu när Ebba inte kommer skriva här längre så är det väl ganska kört... men jag ska göra mitt bästa med att försöka få det att funka ändå!

Skolan var faktiskt rätt okej idag, lunchrasten var jöttekul! :D

Ja, nu ska jag försöka göra lite so eller engelska eller så kanske jag ska skriva lite på mitt sex häfte... det blir nog so det behövs mest etersom det är prov på fredag. det är inte bra... inte alls bra :/, jag kommer nog att få ig! :( Men det är inte så bra så jag får vel ta och plugga nu helt änkel!

puss puss / L



RSS 2.0